Trainingen

paardrijles
Linda en Juno
foto door: Janneke Koekhoven

Voor Ambitieuze Amazones en Buiten Ruiters

Sinds ik in 1987 mijn eerste bergrit maakte door de bergen van Portugal, heeft paardrijden me niet meer losgelaten en vooral het maken van buitenritten is mijn grote passie geworden. Door de jaren heen heb ik op verschillende maneges gereden en ben ik lid geweest van een studenten ruiter vereniging.

Vanaf 2005 ben ik op zoek gegaan naar een andere manier van paardrijden. Ik heb veel boeken gelezen, het internet afgezocht en les genomen om mijn honger naar nieuwe kennis te stillen. Hoe meer je leert, hoe meer je je realiseert dat je nog lang niet genoeg weet. Daardoor ben ik nu een eeuwige student. In de afgelopen jaren heb ik clinics, privé lessen en online cursussen gevolgd bij diverse instructeurs in zowel grondwerk als de academische rijkunst en centered riding.

Ik ben gecertificeerd als Ride Like a Viking Trainer en Instructor en geef les in de Natuurlijke Rijkunst. dit is een combinatie van Natural Horsemanship en de Academische Rijkunst. Mijn studenten zijn vrouwen met angsten en onzekerheden over het buiten rijden met hun paard. Of vrouwen die op zoek zijn naar een andere manier van paardrijden een manier met meer connectie en minder vanuit een machtspositie. Ik coach deze vrouwen naar een betere communicatie, het vaststellen van leiderschap en wederzijds vertrouwen tussen ruiter en paard.

  • Leiderschap Lessen is een 2 maanden durend programma waarin je ik leer om met vertrouwen ontspannen buitenritten te maken met je paard.
  • Intensieve training Natuurlijke Rijkunst is een 6 maanden programma waarin ik al mijn kennis met je deel en we werken aan je leiderschap, het rijden en de verzameling van je paard.
  • Wil je meer informatie over de trainingen en lessen die ik geef? Ga dan naar LindaHofman.nl