Masterclass: Trainen van jonge paarden

trainen jonge paarden

Het trainen van jonge paarden vergt tijd, aandacht en heel veel geduld.

Geduld omdat je eerder te snel, teveel of te zwaar aan het werk gaat met je paard. Het trainen van jonge paarden wordt over het algemeen te snel gedaan. Het skelet is pas volledig uitgehard met 6 jaar en mentaal zijn paarden ook pas vanaf die leeftijd volwassen.

In de masterclass van september 2021 geef ik je mijn visie en tips voor het trainen van jonge paarden. Veel kijk plezier!

Dit is de Live Masterclass van September 2021 – Veilig en met plezier buiten rijden met je paard. Kijk iedere eerste zondag van de maand naar deze live masterclass. Ik geef tips en informatie en beantwoord vragen van kijkers. Jij kunt jouw vragen insturen via de mail, app of dm of je vragen stellen tijdens de live masterclass in de chat.
Wil je geen enkele masterclass missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of abonneer je op dit kanaal.
trainen jong paard
vlnr: Amarok en Lacos mijn twee paarden.

Wil je nog meer weten over het trainen van jonge paarden?

Heb je zelf een jong paard dat je verkeersmak wilt maken of wilt inrijden? Luister dan naar de podcast afleveringen die ik hierover heb opgenomen. Kom je er zelf niet uit? Bel, mail of app me dan denk ik met je mee! Ga naar www.lindahofman.nl voor mijn lessen en trainingen.

Andere blog artikelen die aansluiten bij dit onderwerp zijn: Hoe wordt mijn paard verkeersmak

Amarok buiten ruiter
Amarok, mijn eigen jonge paard!