Masterclass: Stalling en Weidegang

ponykamp

Dit is de live Masterclass veilig en met plezier buiten rijden met je paard van juli 2021

Iedere eerste zondag van de maand om 12:00 is er een live Masterclass te bekijken op Youtube. Leuk als je er bij bent, dan kun je vragen stellen in de chat, die ik dan ook live beantwoord.

Deze keer ligt de focus op stalling en weidegang. Ik geef mijn visie op stalling en weidegang en wat de basis behoeftes zijn voor paarden. In deze masterclass geef ik algemene tips en informatie en beantwoord vragen van kijkers.

Wil je geen enkele masterclass missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of abonneer je op mijn YouTube kanaal kanaal.

De masterclass van juli 2021 kun je via deze link vinden en als je na het zien van deze masterclass meer wil leren van mij. Kijk dan naar de trainingen die ik aanbied voor Ambitieuze Amazones en Buiten Ruiters.

In een eerder blog heb ik ook al eens besproken wat mijn voorkeur heeft qua stalling en weidegang voor paarden. Lees hier verder: De ideale manier om je paard te stallen

In deze podcast aflevering bespreek ik ook de stalling en weidegang voor je paard en waarom ik zo’n voorstander ben van het paddock paradise systeem en het HIT actief systeem.