Masterclass: De balans van het paard

schoolhalt

Dit is de live Masterclass veilig en met plezier buiten rijden met je paard van juli 2021

Iedere eerste zondag van de maand om 12:00 is er een live Masterclass te bekijken op Youtube. Leuk als je er bij bent, dan kun je vragen stellen in de chat, die ik dan ook live beantwoord.

Deze keer ligt de focus op de de balans van het paard. Met dank aan Caroline Svensson voor het mogen gebruiken van haar foto’s. volg haar op instagram voor meer inspiratie @ccarolinesvensson. Ik geef algemene tips en informatie en beantwoord vragen van kijkers.

Wil je geen enkele masterclass missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of abonneer je op mijn YouTube kanaal kanaal.

De masterclass van juni 2021 kun je via deze link vinden en als je na het zien van deze masterclass meer wil leren van mij. Kijk dan naar de trainingen die ik aanbied voor Ambitieuze Amazones en Buiten Ruiters.

Met regelmaat is dit een onderwerp waar ik over spreek. Hieronder vind je de podcast afleveringen waar ik het ook heb over de balans van het paard en bijvoorbeeld het aanleren van de schoolhalt.