Gratis inspiratie

Blog veilig en met plezier buiten rijden

Mijn doel is om zoveel mogelijk paarden te helpen door zoveel mogelijk ruiters te helpen. Ik kan niet alle ruiters die hulp nodig hebben lesgeven, dus deel ik mijn kennis gratis met je. Ben je een lezer, lees dan de blogs. Ben je visueel ingesteld, bekijk dan de video’s op YouTube. Wil je graag informeel met mij kennis maken en horen wat mij dagelijks bezighoudt in mijn leven met paarden, luister dan naar de podcast. Wil je altijd vooraan zitten en alles als eerste te weten komen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Maandelijkse live Masterclass op YouTube

Iedere eerste zondag van de maand om 12:00 uur geef ik een live masterclass op YouTube. Jij kunt je vragen insturen via de chat of van tevoren mij een mail sturen. Ik bespreek iedere maand een ander thema. Dit kondig ik aan via de nieuwsbrief en social media.

Via deze button kom je op mijn YouTube kanaal, daar kun je behalve de masterclass ook mijn trainings video’s zien met mijn paarden, Lacos en Amarok en de GoPro filmpjes van de buitenritten. Voordat de masterclass live gaat, zul je waarschijnlijk het YouTube kanaal een aantal keer moeten refreshen in de server. Als jij je abonneert ontvang je een bericht zodra ik live ga.


buiten ruiter podcast

De Buiten Ruiter podcast

Wil je informeel kennis met mij maken, luister dan naar de Buiten Ruiter podcast over mijn leven met de paarden. Hierin deel ik wat mij dagelijks bezighoudt en de lessen die ik leer van mijn paarden, van mijn paarden-bedrijf en van mijn studenten. Ook deel ik tips en ervaringen en inspireer ik je om met je paard naar buiten te gaan.


Rijrok patronen om zelf te maken

Voor de liefhebbers van rijrokken, heb ik een tutorial geschreven en video’s opgenomen hoe jij zelf een rijrok patroon kan maken. Het blog is zowel in het Nederlands als in het Engels, de video’s zijn in het Engels. Heb je vragen over hoe je voor jezelf een patroon kan maken nadat je deze blogs hebt gelezen en video’s hebt gekeken, mail mij dan gerust. Ik help je graag.


paardrijden kempen-broek

De Buiten Ruiter in de media

November 2020 is Linda met Lacos op avontuur gegaan in Grenspark Kempen~Broek voor de VVV Midden en Noord Limburg. In april 2021 is het Limburg Magazine uitgekomen met daarin het door Linda geschreven artikel over de tocht door Grenspark Kempen~Broek. De digitale versie is hier te vinden.